Flyttat från Göteborg

11 January, 2022 Off By admin

Hej allihopa! Ledsen att jag inte har uppdaterat bloggen på ett tag, jag har haft fullt upp i livet, förutom alla skador jag skrivit om tidigare. Jag och min man har skilt oss och jag har flyttat från Göteborg, till Kristianstad, en underbar håla måste jag säga, med mycket att se, till exempel Heliga Trefaldighets kyrka och Artillerimuseet i Kristianstad. Mäkta trevliga sevärdheter och faktiskt ett helt dussin helt okej restauranger. Så, livet går vidare helt enkelt, och jag tror jag kommer trivas bra här.

Jag vill tacka min kompis Anna och företaget flyttstädning Göteborg som var otroligt gulliga och hjälpsamma under hela flytten, de fixade till och med transport åt mig, och som sagt städade hela lägenheten med allt vad det innebar.

När jag etablerat mig bättre här i Kristianstad ska jag uppdatera er om vad som händer!

//Katta