Om Mig

Välkomna till min blogg! Jag heter Katarina Hallberg, 25 år och jag bor i en lägenhet i Stockholm. Den är på två rum och kök och utöver mig, så bor även min katt, Nisse med mig. Jag har en mängd olika intressen så som smink, mode, träning, inredning, bloggning, fotografering och en massa annat, Sedan tycker jag mycket om att läsa böcker och att se på olika serier. Får nog lov att säga att jag är lite av en serienörd, då jag följer ganska många olika.

Till vardags så jobbar jag i en ICA-butik, kanske inte så glamoröst, men det ger pengar till att betala räkningar och annat. Hade jag fått välja hade jag gärna jobbat inom mode eller design. Jag har det som bakgrund, då jag pluggat en del inom detta ämne. Dock har det inte funnits några jobb inom det. Så då får man ta vad som ges! När jag inte jobbar så tränar jag, eller shoppar, eller ser på serier då!

I denna blogg, så kommer jag skriva om det mesta som jag gör, det jag gillar och om saker jag tycker är intressant. Jag hoppas ni ska gilla det jag skriver och följer mig!