Snacka om osmart

Snacka om osmart

16 February, 2018 Off By admin

Hyr har ni gjort det med era nyckar till ert hem? Har ni en vän som har extranycklar eller gömt en nyckel nära? Jag kan säga att jag inte har nåt av det och det ångrar jag nu. Häromkvällen lyckades jag låsa ut mig från min lägenhet. Jag har en sån dörr, som låser sig när man stänger den. Så man måste ha med sig nyckeln ut. Det hade jag inte! Jag skulle ner till tvättstugan och till den är det en annan nyckel, som jag har i en annan knippa, så tänkte inte på att ta med de andra. När jag kom upp igen, skulle låsa upp, så ja, då upptäckte jag det. Som tur var hade jag mobilen med mig så kunde ringa en låssmed, som hjälpte mig. Nu har jag lämnat en extra nyckel till min snälla granne. Så att om det händer igen så slipper jag ringa låssmed eller väktare eller så!